Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sims3. A világ  körül.
SIMS3
A VILÁG körül.

Közeleg életed legnagyobb kalandja...

Vidd el simjeidet életük legizgalmasabb utazására a The Sims 3 A világ körül játékkal! Vajon gazdagság és siker lesz az osztályrészük, vagy a végzetükbe rohannak? Csak rajtad áll! Utazz velük egzotikus tájakra kincsek után kutatva! Sajátíts el új jártasságokat, ismerj meg új jellemvonásokat és zsebeld be a jutalmakat simed sikerei nyomán! Kutasd át az egyiptomi piramisok ősi királysírjait, válj a harcművészetek mesterévé a Távol-Keleten, és ismerd meg Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét! A kaland a te ajtódon is kopogtat ? vajon mihez kezdesz majd vele?

ÚJDONSÁGOK

  • Fogadj el , keress kincset, fedezd fel a barlangok mélyén rejtőző titkokat ? rengeteg kaland vár!
  • Járd be Kína, Egyiptom és Franciaország híres helyszíneit!
  • Sajátíts el új jártasságokat(tanulj meg például fotózni), és használd ki az új lehetőségeket!
  • Ismerkedj meg új, egzotikus tájakon élő simekkel és ismerd meg a kultúrájukat!
  • Tedd egyedivé simjeid otthonát a kalandozásokon összegyűjtött új stílusokkal és tárgyakkal!
  • Szerezz ingyenes SimPoint krediteket 6 ? értékben ? ezeket elköltheted majd a The Sims 3 Store-ban, de akár további, egyelőre bejelentésre váró online szolgáltatásokat is igénybe vehetsz velük.
 
 
 
The Sims 3 : World Adventures:

Az EA lerántotta a leplet a Sims 3 első kiegészítőjéről : The Sims 3 World Adventures nevet kapott!
 A kiegészítő 2009.november 16-án fog megjelenni PC-re ill. MAC-es verzióra , ez azt jelenti ,hogy nálunk kb. 20-án láthatjuk a boltok polcain!


A WorldAdventures-hoz az EA tervez letölthető tartalmakat ill. 1000pontal jutalmazza meg a vásárlóit, amit a Store-ban elkölthetnek!

Simünkel beutazhatjuk bolygónk híres helyeit!A játékban 3 helyszín közül választhatunk Shang Simla,Champs Les Sims és Al Simhara , az az Kína,Egyiptom és Franciaország. Ezeken a helyeken , több dologgal is találkozhatunk  , mint például : Kínában harcművészettel, Egyiptomban a kincsvadászattal , míg Franciaországban a szerelemmel!
Képeket, videókat készíthetünk az utazásunk során

 
 
 

 simek kalandra indulnak a világ híres helyeire! A The Sims 3 első kiegészítő csomagja, a Világ Körül a november 16-i héten kerül a boltok polcaira.

A Világ Körülben a játékosok most először látogathatnak el olyan tájakra szerte a világban, melyeket híres, valódi helyszínek inspiráltak, s ott új kalandokat kereshetnek. Bármi megtörténhet egy-egy egzotikus város nevezetességeinek felderítése közben! A kínai Shang Simlában a harcművészet mesterévé válhatnak, a franciaországi Champs Les Sims romantikus városában megmerítkezhetnek a kultúrában a nevezetességek felfedezése közben, az egyiptomi Al Simharában pedig ősi temetkezési helyek mélyén kutakodhatnak. A simek sokféle kihívással nézhetnek szembe: titkos kincseket kereshetnek, új ismereteket szerezhetnek, új lehetőségeket aknázhatnak ki, és új, egyedi személyiséggel bíró emberekkel ismerkedhetnek meg. A játék eredeti címe World Adventures lesz, itthon Világ Körülként kell majd a boltokban keresni ősztől.

Képek: